کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

گنده‌گویی نتانیاهو درباره آمادگی رژیم صهیونیستی برای حمله به جنوب لبنان

نخست وزیر رژیم صهیونیستی با سفر به مرز مشترک اراضی اشغالی با لبنان ادعا کرد این رژیم برای حمله همه جانبه به جنوب لبنان آمادگی دارد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۷ - ۱۶ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 05
کد خبر: ۲۴۳۹۶۴

به گزارش راهبرد معاصر،‌بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در بازدید از شهرک صهیونیستی کریات شمونه در مرز با لبنان ادعا کرد که ارتش صهیونیستی آمادگی این را دارد که یک عملیات قوی در مرز‌های شمالی اراضی اشغالی انجام  دهد.

 

براساس گزارش اسپوتنیک، نخست وزیر رژیم صهیونیستی که در جنوب درگیر باتلاق جنگ غزه است، این بار ادعا کرد: هرکس فکر می‌کند ما عقب می‌نشینیم، اشتباه می‌کند و هرکس فکر می‌کند به ما آسیب می‌زند و ما بیکار خواهیم نشست، اشتباه بزرگی کرده است. ما برای عملیات شدید در شمال آماده هستیم.

 

رادیو ارتش صهیونیستی در همین راستا اعلام کرد که کابینه صهیونیستی تصمیم گرفته است ۵۰۰۰۰ سرباز ذخیره اضافی را در راستای آمادگی برای هرگونه تشدید تنش در جبهه لبنان فرا بخواند.

 

این در حالی است که بزالل اسموتریچ، وزیر دارایی رژیم صهیونیستی ساعتی پیش اعلام کرد ارتش صهیونیستی نمی‌خواهد در جنوب لبنان با حزب‌الله درگیر شود. حملات حزب‌الله لبنان که در حمایت از مقاومت غزه و پاسخ به حملات رژیم اشغالگر به غیرنظامیان در جنوب لبنان انجام می‌شود، به کابوسی برای شهرک‌نشینان صهیونیست تبدیل شده است که چند ماهی است از ترس از مناطق شمال اراضی اشغالی فرار کرده‌اند.

 

به گزارش رسانه‌های عبری ده‌ها شهرک در شمال اراضی اشغالی به دلیل حملات حزب‌الله تخلیه شده و این مناطق شبیه شهر ارواح شده است. ساکنان شهرک‌های شمال می‌گویند کابینه نتانیاهو آنها را به حال خودشان رها کرده است و فکری برای حل بحران مناطق شمالی نمی‌کند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر